ST LUC, VAL D'ANNIVIERS, SWITZERLAND
Aro Ha_0986.jpg

The Chalet

 
 

About chalet charr

ST LUC, VAL D'ANNIVIERS

Chalet Charr is constructed over three floors with an open plan living room, study, dining room and kitchen, that open to a high level balcony at the upper level, four double bedrooms at the central level and a leisure room and sauna with access to the main terrace below.

The interiors include bespoke furniture, designed and made for the chalet, combined with well chosen  antiques, contemporary leather chairs from Knoll, fine Persian rugs, furs and tweed fabrics. Art and photographs produced by the owner’s family cover the walls and the cutlery is from David Mellor’s design studio.

The views from the chalet through the treetops and over the Val d’Annivers are breathtaking. From first light until sunset, winter or summer, the peace, solitude, surrounding woodland landscape and wildlife are awe inspiring.